Transport spitale, clinici Timisoara

+40.786.12.00.84

Transport pentru insitutii

Newsletter

 
Nume / Prenume:
Adresa de email:
 
Transport spitale, clinici Timisoara

Stim ca in anumite privinte, spitalele din Timisoara ofera servicii limitate. De aceea, am creat un serviciu de rent a car cu sofer in Timisoara special pentru transportul catre spitalele si clinicile din afara Timisoarei.

Foarte multe persoane renunta la a urma un tratament in institutii indepartate de Timisoara din cauza ca nu au mijloace de transport eficiente si flexibile. Apeland la serviciul de inchiriere auto oferit de Novum Rent a Car Timisoara pentru transportul la spitalele si clinicile din afara Timisoarei, veti putea asigura rapid, ieftin si in siguranta maxima transportul, indiferent de distanta. Astfel, transportul de la Timisoara la clinica din Szeged, transportul de la Timisoara la spitalele din Bucuresti sau transportul de la Timisoara la clinicile din Oradea nu va mai reprezenta o problema. Cu alte cuvinte, transferul intre orase nu mai reprezinta un impediment, fie ca este vorba de distante mari sau rute mai scurte.

Masinile oferite spre inchiriere pentru transportul persoanelor din Timisoara care au nevoie de ingrijiri medicale la spitalele si clinicile din afara Timisoarei sunt masini de calitate si de diferite dimensiuni, existand si varianta unui serviciu de rent a car pentru microbuze, tot din Timisoara.

Asadar, de acum inainte nu mai trebuie sa va alegeti locul in care veti beneficia de ingrijiri medicale in functie de mijloacele de transport existene catre spitalele si clinicile din afara Timisoarei, ci in functie de calitatea medicilor acestora. Servciul nostru de inchiriere masini din Timisoara face posibil acest lucru.


 

 

Inchiriere masini Timisoara

 
 
 
© Copyright 2019 Novum Rent a Car
Web design by Royalty
Inchirieri masini cu sofer Transfer persoane aeroport Transfer aeroport Timisoara Transport aeroport Timisoara