Inchirieri masini cu sofer Timisoara

+40.786.12.00.84
 Inchirieri masini cu sofer Timisoara
 Inchirieri masini cu sofer Timisoara
 Inchirieri masini cu sofer Timisoara
 Inchirieri masini cu sofer Timisoara

Inchirieri masini cu sofer

Newsletter

 
Nume / Prenume:
Adresa de email:
 
Inchirieri masini cu sofer Timisoara

Daca ati ajuns in Timisoara datorita jobului si nu cunoasteti orasul, sau daca aveti nevoie de un mijloc de transport al unor persoane mai importante din Timisoara sau al unor grupuri mai numeroase , compania Novum Rent a Car Timisoara va ofera posibilitatea inchirierii de masini cu sofer din Timisoara, asigurandu-va o calatorie lipsita de griji.

Serviciile noastre de rent a car cu sofer Timisoara presupun, asa cum sugereaza si denumirea, nu doar inchirierea unei masini din Timisoara, ci si inchirierea unui sofer personal din Timisoara. Trebuie mentionat ca masinile sunt noi, de calitate foarte buna, iar soferii au o experienta profesionala considerabila.

Serviciul de inchiriere masini cu sofer oferit de Novum Rent a Car Timisoara este perfect atat pentru transportul local in Timisoara, cat si pentru transportul in delegatii cu plecare din Timisoara. Puteti solicita acest serviciu pentru orice tip de calatorie, indiferent de distanta pe care o aveti de parcurs.

De asemenea, puteti apela la serviciul de inchirieri limuzine cu sofer din Timisoara pentru evenimentele deosebite din viata dumneavoastra sau pentru transportul unor persoane cu statut deosebit.

Transportul cu sofer, atat pe strazile din Timisoara, cat si in afara orasului, are marele avantaj ca va lipseste de orice grija privind traseul ales, traficul sau aglomeratia. De aceea, inchirierea unei masini cu sofer din Timisoara este o solutie perfecta pentru orice tip de deplasare.

Serviciul de inchirieri auto in aceste conditii se face din Timisoara, de la sediul nostru. Garantam calitatea serviciului de inchiriere masini cu soferi, atat in ceea ce priveste calitatea masinilor oferite spre inchiriere, cat si in ceea ce priveste profesionalismul soferilor nostri.


 

 

Inchiriere masini Timisoara

 
 
 
© Copyright 2019 Novum Rent a Car
Web design by Royalty
Inchirieri masini cu sofer Transfer persoane aeroport Transfer aeroport Timisoara Transport aeroport Timisoara