Partenerul tau de afaceri, Novum rent a car, transfer aeroport Timisoara sau oricand ai nevoie de o masina in plus pentru agentia ta

+40.754.249.644
Partenerul tau de afaceri, Novum rent a car, transfer aeroport Timisoara  sau oricand ai nevoie de o masina in plus pentru agentia ta

09 mai 2023

Multiple variante, o singura solutie avantajoasa, rezerva un transfer de la aeroport in siguranta, cunoaste echipa Novum rent a car.

 

Ti s-a intamplat si tie sa te intorci acasa cu ultimul zbor noaptea tarziu si sa nu gasesti un mijloc de transport catre hotel sau casa ta? Raspunsul la acesta situatie este simplu, trebuie sa rezervi un transfer aeroport Timisoara din timp la firma Novum rent a car.

Poate  nu ai auzit inca de acessta companie de car rentals Timisoara care iti pune la dispozitie unele dintre cele mai avantajoase variante de transfer aeroport. Facand o mica munca de  cercetare pe site-ul firmei vei observa ca oferta este foarte variata. Masinile folosite pentru transfer aeroport Timisoara sau orice alt aeroport din Romania, cum ar fi : Cluj Napoca sau  Bucuresti sunt pregatite si verificate  pentru a-ti oferi siguranta si confortul binemeritat.

Novum rent a car este o companie specializata in transportul de persoane intern si extern Timisoara, oferind servicii profesionale de inchirieri masini la preturi mici in Timisoara.

Experienta si clientii nostrii multumiti sunt o certitudine a muncii bine facute.

 

Parteneriat cu agentii de turism intermediare, care doresc sa colaboreze pe termen scurt sau lung in vederea preluarii turistilor in mod organizat si eficient. Suplimentare de masini pentru situatii neprevazute

Multe agentii intermediare de turism nu dispun la inceputul infiintarii de o flota puternica de masini. Nu este usor la inceput de drum sa detii intr-un timp scurt toate masinile potrivite grupurilor mai mici, mijloci sau mari de persoane care solicita participare la  sejururile oferite in tara sau extern. Cateodata ai nevoie inopinat de cineva care sa faca un transfer de la aeroportul Timisoara sau Cluj Napoca intr-un timp relativ scurt care nu iti permite sa te organizezi.

Poti sa apelezi cu incredere la flota Novum rent a car, si vei gasi masini de inchiriat potrivite pentru grupul tau.

La noi vei gasi masini pentru transfer aeroport in situatii distincte:

Detinem:

  • Masini mici4+1 locuri
  • Monovolum 6/7 locuri Vw Sharan si V – Class
  • Microbuze de 8+1 locuri
  • Microbuze 17/20 +1 locuri
  • Autocare Setra, carosate turistic, VDL

Posibil sa ai nevoie doar de un transfer aeroport spre Belgrad, Viena sau Budapesta, sau doresti sa inchiriezi mai multe masini pentru pelerinajul organizat de catre agentia ta. Serviciile sunt diverse, poti alege ” rent a car “ cu sofer sau fara in Timisoara si vei oserva ca avem unele dintre cele mai ieftine masini de inchiriat.

 

Anul acesta  agentia ta a primit mai multe rezervari pentru pelerinajul organizat si cum sti sa fi un bun antreprenor vei inchiria un autocar suplimentar de la o agentie cunoscuta de inchirieri auto Timisoara, Novum rent a car.

Traseul stabilit pentru pelerinaj este pe o distanta  relativ lunga, vei merge  pana la Bucuresti,  si  inapoi pe  ruta : Timisoara - Bucuresti  si apoi  BucurestiDrajnaSlobozia – Harsova.

Vei vizita:

  • Manastirea Celic Dere (Potrivit scrierii a doi arhimandriți, Roman Sorescu și Ieronim Motoc, mănăstirea a fost întemeiată în jurul anului 1840 pe locul unei vechi așezări de pustnici români și basarabeni,)
  •  Manastirea Saon (Aşezământul a fost înfiinţat în 1846, în timpul stăpânirii otomane, de către călugării veniţi de la Celic-Dere, care s-au aşezat aici, pe malul lacului Saon. Ei au ridicat aici un mic paraclis pentru slujbe şi câteva chilii din chirpici).
  • Manastirea Cocos (În acest spaţiu mirific, acum aproape patru secole, pe la 1670, cinci sihaştri au întemeiat Schitul Cocoş. „Aici au trăit în nevoinţe destul de aspre, vorbind foarte puţin între ei, priveghind pentru credincioşi, pentru lume, pentru toţi cei care credeau cu adevărat în dreapta credinţă. Rugăciunile şi lacrimile lor nu au rămas în zadar, fiindcă în acest loc sfinţit, în timp, au venit şi alţi monahi să se roage în continuare şi să suporte vitregiile vremii.)

 

O alta idee pentru a vizita Romania este Delta Dunarii. Daca grupul tau are doar 17 persoane este util sa faci o inchiriere cu sofer in Timisoara, a unui microbuz confortabil si sigur de la Novum rent a car.

In drum spre Delta Dunarii

Litoralul romanesc reprezinta o parte din tarmul occidental al Marii Negre și se intinde de la granita cu Ucraina (Nord, in golful Musura) pana la cea cu Bulgaria (Sud, la cateva sute de metri de localitatea Vama Veche). Inca din primii ani ai prezentei romane, orasele grecesti se vor constitui intr-o uniune, mai intai formata din cinci cetati - Histria, Tomis, Callatis, Dionysopolis (Balcic) si Odessos (Varna) - apoi din sase cetati - se va adauga Mesembria, (Nesebar), resedinta uniunii aflandu-se pentru scurta vreme la Odessos.
Delta Dunarii este renumita pentru bogatia faunei salbatice, oferind un habitat natural exceptional. Expertii au ajuns la concluzia ca Delta Dunarii are cea mai bogata diversitate de pasari de pe planeta, pe teritoriul sau fiind identificate peste 300 de specii de pasari din care 175 sunt originare de aici, iar restul - din tari indepartate din Europa, Asia, sau Africa.

Daca esti pasionat de istorie vei fi surprins placut de ruinele cetatii Histria.
Pe malul lacului Sinoe s-a ridicat in urma cu peste doua mii sase sute de ani vestitul oras Histria, intemeiat de navigatorii si negustorii greci, care s-au asezat in ospitalierul golf de odinioara, cu scopul de a face comert cu bastinasii geto-daci. Asezarea, intemeiata in 675 i. Hr., a devenit cea mai importanta colonie greceasca la Marea Neagra si a continuat sa fie locuita pana la inceputul sec. al VII-lea d. Hr, cand portul a fost ingropat de aluviuni, orasul fiind in cele din urma abandonat in urma atacurilor triburilor de avari si slavi. Histria, cea mai veche asezare urbana din tara, a fost descoperita incepand din anul 1914, de sapaturile marelui istoric si arheolog Vasile Parvan. In interiorul asezarii au fost descoperite in decursul timpului temple si altare grecesti, terme romane, basilici, locuinte particulare, dar si o catedrala episcopala. De asemenea, sapaturile au oferit un bogat material arheologic, cea mai mare parte fiind expusa in muzeul cetatii: sculpturi, reliefuri, materiale de constructie, inscriptii, ceramica (greceasca si romana), sticlarie, obiecte din metal.

 

Incearca sa fi realist, nimeni nu a ajuns pe calea succesului singur, intotdeauna un parteneriat este benefic. Contacteaza agentia de inchirieri auto Novum rent a car din Timisoara si vei obtine informatiile necesare colaborarii. Tot ceea ce faci in echipa va fi mai eficient si rezultatele vor fi reciproc avantajoase. Ai nevoie de un partener de afaceri serios, ai nevoie de Novum.

 

Inchiriere masini Timisoara

 
 
 
© Copyright 2024 Novum Rent a Car
Web design by Royalty
Inchirieri masini cu sofer Transfer persoane aeroport Transfer aeroport Timisoara Transport aeroport Timisoara