Transport international cu sofer Timisoara

+40.754.249.644
Transport international cu sofer Timisoara
Transport international cu sofer Timisoara

Inchirieri masini cu sofer

Newsletter

 
Nume / Prenume:
Adresa de email:
 
Transport international cu sofer Timisoara

Fiind atat de aproape de granita, locuitorii din Timisoara resimt frecvent nevoia unui mijloc de transport de persoane din Timisoara pentru deplasarile internationale, fie ele in interes personal sau de afaceri. Novum Rent a Car vine in intampinarea persoanelor din Timisoara care merg des in calatorii in tara si mai ales in strainatate, oferindu-le un serviciu de inchirieri auto din Timisoara pentru transportul international, cu sofer, cu plecare din Timisoara. Astfel, indiferent de distanta fata de destinatia dorita ori de scopul calatoriei dumneavoastra, acest serviciu va sta la dispozitie.

Serviciul de rent a car cu sofer din Timisoara este o solutie ideala pentru transportul international de persoane cu sofer, fie ca este vorba de transportul unor grupuri de persoane din Timisoara care merg in calatorii de interes personal, sau, de ce nu, transportul pentru membrii consulatelor/ministerelor/ambasadelor cu sediul in Timisoara.

Flexibilitatea si rentabilitatea acestui serviciu, alaturi de calitatea masinilor noastre si profesionalismul soferilor care lucreaza pentru noi, sunt argumente care mentin serviciul de transport international cu sofer in preferintele clientilor nostri din Timisoara.

Trebuie mentionat si faptul ca puteti apela la serviciul Novum Rent a Car pentru transportul international cu sofer si in situatia in care organizati un eveniment in Timisoara si aveti nevoie de un mijloc de transport pentru o formatie din afara tarii.

Prin inchirierea unei masini cu sofer din Timisoara de la Novum Rent a Car Timisoara pentru transportul international de persoane din Timisoara, veti beneficia de o calatorie linistita si lipsita de griji.


 

 

Inchiriere masini Timisoara

 
 
 
© Copyright 2024 Novum Rent a Car
Web design by Royalty
Inchirieri masini cu sofer Transfer persoane aeroport Transfer aeroport Timisoara Transport aeroport Timisoara