» Home    » Companie    » Prezentare Novum

Prezentare Novum

+40.754.249.644
Servicii profesionale de Rent a Car
Servicii profesionale de Rent a Car
Servicii profesionale de Rent a Car
Novum Rent a car | Inchirieri masini Timisoara

Companie

Newsletter

 
Nume / Prenume:
Adresa de email:
 
Prezentare Novum Rent a Car  | Detalii despre companie

Novum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute. Asadar, Novum Rent a Car va pune la dispozitie servicii de inchiriere masini de cea mai buna calitate, la preturi avantajoase si in conditii extrem de flexibile.

Fie ca sunteti doar in vizita si aveti nevoie de o masina cu care sa va deplasati pe strazile Timisoarei, sau pur si simplu v-ati hotarat spontan sa faceti un roadtrip, serviciile noastre de inchiriere auto va vor multumi pe deplin.

Oferim conditii speciale pentru transport de persoane, cu sau fara sofer, serviciile noastre de rent a car acoperind scopuri dintre cele mai diverse, de la transfer aeroport la asigurarea transportului pentru consulate, ministere si ambasade.

Organizati un eveniment sau o petrecere privata si aveti nevoie sa asigurati transportul invitatilor sau a formatiilor de muzica? Novum Rent a Car va pune la dispozitie posibilitatea de inchirire de microbuze sau bus-uri care sa satisfaca si cele mai exigente pretentii ale dumneavoastra.

Puneti la cale o excursie cu grupuri mari de elevi sau studenti? Ati ajuns in locul potrivit, pentru ca am conceput servicii speciale de transport pentru scoli, universitati si gradinite.

De asemenea, va oferim posibilitatea inchirierii de masini pe termen lung, pentru calatorii nationale sau internationale, in scop de afaceri sau personal. Mai mult decat atat, avem solutii si pentru nevoile de transport manifestate din ce in ce mai acut in mediul de afaceri. Astfel, asiguram transportul angajatilor de la si catre locul de munca, dar si deplasarea acestora in delegatii.

Dincolo de preturile avantajoase, garantam pentru seriozitatea si profesionalismul angajatilor nostri si pentru calitatea masinilor pe care le oferim spre inchiriere.

si pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

 

Inchiriere masini Timisoara

 
 
 
© Copyright 2024 Novum Rent a Car
Web design by Royalty
Inchirieri masini cu sofer Transfer persoane aeroport Transfer aeroport Timisoara Transport aeroport Timisoara