Pret inchiriere Volkswagen Tiguan 2017

+40.786.12.00.84
Volkswagen Tiguan 2017
2-5 zile 6-9 zile 10-13 zile > 14 zile Garantie
80 €/zi 75 €/zi 70 €/zi 65 €/zi 500 €
preturi incepand de la
80 €/zi

*Mașinile se inchiriaza fara limita de kilometri, atat in tara cat si in strainatate

Volkswagen Tiguan este un model cu 5 uși, are motor pe diesel și un consum redus față de automobilele din aceeași categorie. Este dotată FULL, model nou 2017.

Novum Rent a Car Timișoara oferă servicii de închirieri mașini Timișoara, pentru transportul local, national și international. Puteți circula cu mașinile noastre în regim de taxi în Timișoara, adică împreună cu un șofer, dar și în călătorii mai lungi.

Pentru transportul unor grupuri mai mari de persoane, oferim un serviciu de închirieri microbuze în Timișoara. Serviciile noastre de rent a car Timișoara sunt soluția perfecta pentru transportul persoanelor din Timișoara, indiferent de destinația aleasă și durata călătoriei.

Serviciul de închirieri auto de la Novum Rent a car Timișoara se poate solicita cu sau fără șofer, în funcție de nevoile dumneavoastră de transport.

Închirierea mașinilor de capacitate standard, precum și închirierea microbuzelor se face la sediul nostru din Timișoara. Mașinile pe care le punem la dispoziția clienților sunt mașini noi, de foarte bună calitate, iar șoferii noștri sunt adevărați profesioniști, pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de fiecare călătorie.

 

Inchiriere masini Timisoara

 
 
 
© Copyright 2018 Novum Rent a Car
Web design by Royalty
Inchirieri masini cu sofer Transfer persoane aeroport Transfer aeroport Timisoara Transport aeroport Timisoara