Transport pentru scoli, universitati si gradinite Timisoara

+40.786.12.00.84

Transport pentru insitutii

Newsletter

 
Nume / Prenume:
Adresa de email:
 
Transport pentru scoli, universitati si gradinite Timisoara

Pentru situatiile in care aveti nevoie de un mijloc de transport ieftin si eficient pentru calatoriile organizate de institutiile de invatamant, puteti apela cu incredere la serviciul de rent a car cu sofer din Timisoara creat de Novum Rent a Car Timisoara special pentru transportul persoanelor din scolile, universitatile si gradinitele din Timisoara.

Daca organizati o excursie si aveti nevoie de un mijloc de transport sigur pentru elevii unei scoli din Timisoara, studentii unei universitati din Timisoara sau pentru copiii din gradinitiele din Timisoara, inchirierea unei masini de la Novum Rent a Car, impreuna cu unul dintre soferii nostri, este solutia de care aveti nevoie.

Dar serviciile noastre nu se adreseaza doar calatoriilor dedicate elevilor si studentilor. Daca lucrati intr-o institutie de invatamant, puteti apela la servciul de inchiriere masini Timisoara si pentru calatorii oficiale, in scop de serviciu, spre exemplu, pentru transportul in delegatii al angajatilor din scolile, universitatile sau gradinitile din Timisoara.

Asadar, daca lucrati intr-o scoala, universitate sau gradinita din Timisoara si aveti nevoie de un mijloc de transport pentru grupuri de angajati sau cursanti, va recomandam sa apelati la servciul de inchiriere auto special creat de Novum Rent a Car Timisoara pentru transportul pentru scolile, gradinitele si universitatile din Timisoara.

Va garantam ca deplasarile dumneavoastra se vor face in conditii de maxim confort si siguranta, in masini noi, ale unor branduri recunoscute si cu soferi cu experienta.

 

Inchiriere masini Timisoara

 
 
 
© Copyright 2019 Novum Rent a Car
Web design by Royalty
Inchirieri masini cu sofer Transfer persoane aeroport Transfer aeroport Timisoara Transport aeroport Timisoara