Transport consulate, ministere, ambasade Timisoara

+40.786.12.00.84

Transport pentru insitutii

Newsletter

 
Nume / Prenume:
Adresa de email:
 
Transport consulate, ministere, ambasade Timisoara

Timisoara este un oras important pe harta diplomatica a Europei. Exista frecvent in Timisoara evenimente importante, ceremonii sau sedinte care au ca invitati ministri, ambasadori, consuli sau diplomati. Toate aceste persoane au nevoie de un mijloc de transport sigur si comod, atat in oras, cat si in deplasarile pe care trebuie sa le faca. Din acest motiv, compania Novum Rent a Car din Timisoara a creat un serviciu special de transport pentru consulate, ministere si ambasade in Timisoara.

Daca va intrebati in ce consta, concret, serviciul de transport pentru consulate, ministere si ambasade, ei bine, acesta este practic un serviciu de rent a car cu sofer, disponibil in Timisoara, conceput pentru transportul persoanelor cu functii importante in institutiile de stat, in Timisoara si in afara acesteia.

Fie ca persoanele respective au nevoie de transfer la aeroportul din Timisoara sau de un mijloc de transport in delegatii cu plecare din Timisoara, serviciul de transport pentru consulate, ministere si ambasade oferit de Novum Rent a Car Timisoara nu ii va dezamagi . De asemenea, servciul poate fi solicitat si pentru a rezolva problema transportului pe distante mai mari, precum transportul intre Timisoara si Bucuresti.

inchirierile auto se fac de la sediul nostru din Timisoara. Masinile oferite spre inchiriere sunt masini noi, recunoscute pentru calitatea si siguranta oferite, iar soferii sunt profesionisti desavarsiti, vorbitori de limba engleza, asa ca vor satisface chiar si cele mai exigente pretentii.

in concluzie, daca sunteti vreodata in cautarea unui mijloc de transport pentru persoane din consulate, ministere si ambasade, Novum Rent a Car Timisoara va sta la dispozitie.

 

Inchiriere masini Timisoara

 
 
 
© Copyright 2019 Novum Rent a Car
Web design by Royalty
Inchirieri masini cu sofer Transfer persoane aeroport Transfer aeroport Timisoara Transport aeroport Timisoara