De ce sa inchiriezi un microbuz 8+1 locuri pentru vacante in tara sau in strainatate?

+40.754.249.644

01 mar 2022

De ce sa inchiriezi un microbuz 8+1 locuri  pentru vacante in tara sau in strainatate?

 

            Planifici o excursie de grup in tara sau in afara tarii? Gandeste-te foarte bine care este cea mai avantajoasa varianta de transport!

Fie ca mergi intr-una dintre statiunile montane de la noi din tara, fie ca alegi zone din afara tarii (Bulgaria, Austria, Germania) pentru o excursie la zapada, probabil ca cel mai simplu si mai economic in cazul in care calatoresti in grup, cu prietenii sau cu familia este sa apelezi la serviciile rent a car pentru inchirierea unui microbuz 8+1.

Ce avantaje iti aduce inchirierea unui microbuz pentru vacante sau concedii atunci cand ai deja o masina personala disponibila?

 

In cazul deplasarilor in scop turistic, numarul de persoane in compania carora calatoresti conteaza foarte mult pentru alegerea masinii potrivite.

Cand vrei sa te deplasezi alaturi de intreaga familie sau impreuna cu grupul de prieteni, cu siguranta, ai nevoie de o masina incapatoare pentru a parcurge drumul confortabil si pentru a avea loc pentru toate bagajele.

Daca pleci la drum insotit de copii, cu atat mai mult este nevoie de extra spatiu pentru bagaje deoarece pare ca in vacantele cu cei mici este nevoie sa cari intreaga locuinta cu tine.

Concret, cum ajuta inchirierea unui microbuz de 8+1 locuri cand calatoresti cu familia sau cu grupul de prieteni?

 

  • Va bucurati de experienta calatoriei impreuna in grupuri de pana la 9 persoane in aceeasi masina, stand cu totii confortabil.
  • Beneficiati de suficient spatiu pentru bagaje, mai ales pentru vacantele de iarna care necesita bagaje mai voluminoase din cauza hainelor groase, echipamentelor sportive (schiuri, sanie).
  • Faceti economie de combustibil pentru ca, in loc sa calatoriti folosind mai multe masini, va rezumati la alimentarea unui singur mijloc de transport.
  • Planificati mai usor drumul pana la destinatie deoarece intregul grup are acelasi traseu, acelasi numar de opriri sau pauze.
  • Parcurgeti drumul mai rapid si mai eficient conducand cu randul; daca cel putin 2-3 adulti din grup au permis de conducere va puteti organiza astfel incat sa nu fie nevoie de cazari extra pentru timp de odihna.

 

Chiar daca economia de timp, reducerea costurilor alocate combustibilului, conditiile de calatorie excelente oferite de mijloacele de transport conteaza foarte mult atunci cand organizezi o deplasare de grup, pana la urma, cel mai mare castig al inchirierii unui mijloc de transport pentru un intreg grup de persoane sunt amintirile unei astfel de experiente.

Intr-un context care ne afecteaza din ce in ce mai mult abilitatile de socializare, calatoriile cu intreaga familie, cu prietenii sau colegii sunt experiente de care fiecare dintre noi ar trebui sa se poata bucura pe deplin.

 

Cine poate conduce un microbuz 8+1 inchiriat?

 

Microbuzele 8+1 prin serviciul rent a car pot fi conduse de catre persone care detin permis de conducere categoria B. Acest lucru inseamna ca nu este deloc complicat sa inchiriezi un astfel de mijloc de transport pentru a calatori impreuna cu familia,  cu grupul de prieteni sau colegi de serviciu.

 

Daca totusi pentru tine cea mai buna varianta este sa ai acces la un serviciu rent a cat complet, adica sa inchiriezi un microbuz 8+1 cu sofer, Novum Rent a Car iti ofera aceasta posibilitate prin flexibilitatea si adaptabilitatea specifice companiei.

 

De unde poti inchiria un microbuz 8+1 in Timisoara si Bucuresti?

 

Novum Rent a Car pune la dispozitia celor care urmeaza sa plece in vacanta cu grupul mai multe modele de microbuze 8+1 care pot fi inchiriate pe o perioada de cateva zile (de exemplu pentru deplasarile de weekend) sau pentru o perioada mai lunga, in functie de planurile tale de vacanta.

 

Microbuzele 8+1 de inchiriat sunt disponibile in judetele Timis, Arad, Caras ,Hunedoara, Cluj, Bucuresti si pot fi folosite atat pentru deplasari in tara, cat si pentru deplasari in stainatate.

 

Microbuzele 8+1 pot fi rezervate atat pentru vacante in tara sau strainatate, cat si pentru alte activitati de grup: evenimente in familie, delegatii in interes de serviciu, teambuildinguri pentru grupuri de maxim 9 persoane.

Unde poti calatori cu un microbuz 8+1 inchiriat de la Novum ?

 

Microbuzele 8+1 de la Novum pot fi inchiriate din judetele Timis, Arad, Caras, Hunedoara, Cluj, Bucuresti, pentru a merge oriunde in tara, dar si in afara tarii. In aceasta perioada, cele mai multe solicitari vin din partea familiilor sau grupurilor care vor sa calatoreasca spre zone montane sau in statiuni turistice de schi din afara Romaniei.

 

Destinatia aleasa trebuie comunicata de la bun incepuit deoarece pentru deplasarile in afara tarii exista conditii diferite pe care trebuie sa le cunoasca orice pesoana care apeleaza la serviciile rent a car pentru a putea calatori in siguranta si legalitate.

 

Din flota Novum fac parte microbuze 8+1 Opel Vivaro, Renault Trafic,(in preponderenta, cu o dezvoltare si reinoire a flotei continue) Mercedes Sprinter (19/20/21+1, pentru rent a car cu sofer ) complet echipate de iarna astfel incat sa poata fi conduse in siguranta in zonele in care exista zapada.

 

Daca ai in plan o iesire de weekend sau chiar o vacanta cu familia sau prietenii, gandeste-te cat de multe avantaje iti pot aduce serviciile rent a car.

Inchirierea unui microbuz 8+1 este varianta ideala pentru calatorii de grup (8-9 persoane plus bagajele acestora) in care sa te bucuri de confort si spatiu pentru toti pasagerii si toate bagajele, sa va oferiti experienta de a calatori impreuna si de a impartasi aceleasi bucurie a drumului.

 

 

 

 

Inchiriere masini Timisoara

 
 
 
© Copyright 2022 Novum Rent a Car
Web design by Royalty
Inchirieri masini cu sofer Transfer persoane aeroport Transfer aeroport Timisoara Transport aeroport Timisoara