Transport petreceri private Timisoara

+40.786.12.00.84

Transport evenimente

Newsletter

 
Nume / Prenume:
Adresa de email:
 
Transport petreceri private Timisoara

Ocaziile deosebite din viata noastra merita sarbatorite cum se cuvine si este pacat sa lasam o problema precum este cea a transportului de la/la o petrecere privata sa ne afecteze buna dispozitie. De aceea, compania Novum Rent a Car din Timisoara pune la dispozitia clientilor sai un serviciu conceput tocmai pentru rezolvarea problemei transportului specifice petrecerilor private care au loc in Timisoara sau in imprejurimile acesteia.

Daca organizati o petrecere privata in Timisoara, va puteti confrunta cu urmatoarele probleme privind transportul: transportul invitatilor VIP in Timisoara, transportul persoanelor din Timisoara care participa la eveniment si transportul trupelor de muzica invitate sa cante la petrecerea dumneavoastra din Timisoara.

Din fericire, avem solutii pentru fiecare dintre aceste probleme. Pentru invitatii VIP, precum si pentru transportul trupelor de muzica, va punem la dispozitie servicii de transfer de la/la aeroportul Traian Vuia din Timisoara, un servciu de transport local cu sofer in Timisoara, precum si un serviciu de transport cu sofer pana la locatia din Timisoara a petrecerii dumneavoastra. De asemenea, si transportul persoanelor invitate se poate face tot prin inchirieri auto impreuna cu un sofer, din Timisoara.

Asadar, apeland la serviciile Novum Rent a Car de inchiriere masini cu sofer din Timisoara, transportul nu va mai reprezenta o problema atunci cand veti organiza o petrecere privata.

Masinile pe care le oferim spre inchiriere in cadrul servciului de transport pentru petreceri private din Timisoara sunt masini noi, ale unor branduri recunoscute, iar soferii nostri sunt adevarati profesionisti.


 

 

Inchiriere masini Timisoara

 
 
 
© Copyright 2019 Novum Rent a Car
Web design by Royalty
Inchirieri masini cu sofer Transfer persoane aeroport Transfer aeroport Timisoara Transport aeroport Timisoara