Inchirieri Microbuze Timisoara

+40.754.249.644

Rent a car

Newsletter

 
Nume / Prenume:
Adresa de email:
 
Inchirieri Microbuze Timisoara

Transportul unui numar mare de persoane reprezinta, de cele mai multe ori, o problema, atunci cand planificam un concediu cu prietenii sau organizam un eveniment in Timisoara.

In aceste situatii, un servciu de inchiriere de microbuze din Timisoara ar putea fi solutia salvatoare.

De aceea, compania Novum Rent a Car din Timisoara va ofera posibilitatea inchirierii unui microbuz din Timisoara pentru transportul persoanelor din Timisoara, pentru calatorii in tara si strainatate.

Microbuzele noastre sunt noi, au o capacitate de 8+1 si sunt conduse de soferi cu experienta. Trebuie mentionat ca puteti apela la serviciul de inchiriere microbuze Timisoara si pentru calatorii mai lungi ori transfer intre orase, in functie de preferintele si nevoile dumneavoastra specifice.

De asemenea, va punem la dispozitie microbuze in regim de rent a car Timisoara si pentru a asigura transportul trupelor de muzica si a echipamentelor acestora in Timisoara, in cazul in care organizati un eveniment. soferii nostri sunt, fara exceptie, vorbitori de limba engleza, asa ca puteti solicita serviciul de inchiriere microbuze din Timisoara si pentru transportul unor grupuri mai mari de turisti veniti in Timisoara.

Masinile oferite spre inchiriere sunt masini noi, apartinand unor branduri recunoscute, iar soferii care vor conduce microbuzele inchiriate din Timisoara va vor transporta in maxima siguranta.

Inchirierea auto se face de la sediul Novum Rent a Car din Timisoara.

 

Inchiriere masini Timisoara

 
 
 
© Copyright 2022 Novum Rent a Car
Web design by Royalty
Inchirieri masini cu sofer Transfer persoane aeroport Transfer aeroport Timisoara Transport aeroport Timisoara