Transport turisti si calatorii Timisoara

+40.786.12.00.84

Transport turisti si calatorii

Newsletter

 
Nume / Prenume:
Adresa de email:
 
Transport turisti si calatorii Timisoara

Timisoara este fara indoiala un oras turistic. Granitele nu mai reprezinta de mult un impedient in calea celor ce au un spirit calator, lucru care ne bucura pe noi, cei de la Novum Rent a Car. Tocmai din acest motiv, am creat un serviciu special de transport pentru turistii care vin in orasul de pe Bega, dar si pentru calatorii cu plecare din Timisoara.

Problema mijlocului de transport nu ar trebui sa va afecteze bunul mers al calatoriilor cu plecare din Timisoara, fie ele in tara sau in strainatate, si nici nu ar trebui sa opreasca turistii din a mai vizita Timisoara. De aceea, pentru orice problema legata de transportul pentru turisti si calatoriile cu plecare din Timisoara, va recomandam sa apelati la serviciile noastre de inchirieri auto Timisoara.

De fiecare data cand aveti nevoie de un mijloc de transport de persoane sigur si confortabil in Timisoara, Novum Rent a Car va sta la dispozitie. si pentru ca stim ca transportul pentru turisti si calatoriile din Timisoara necesita o serie de conditii aparte, va garantam calitatea vehiculelor noastre si profesionalismul soferilor nostri.

Tot din dorinta de a va face excursiile cat mai placute, va punem la dispozitie si un serviciu de rent a car pentru microbuze, tot in Timisoara, astfel incat sa putem asigura si transportul unor grupuri mai mari de persoane din Timisoara. si cei care sunt in cautarea unui mijloc de transport pentru ceremoniile desfasurate in Timisoara sau in afara acesteia pot apela cu incredere la acest serviciu.

Iar daca veti merge in calatoria dumneavoastra cu avionul, va oferim serviciul de transfer aeroport, astfel incat transportul de la sau catre aeroportul Traian Vuia din Timisoara sa nu va dea batai de cap. Astfel, oricare ar fi nevoile de transport pentru turistii si calatoriile din Timisoara, ne straduim sa le satisfacem pe toate la cele mai inalte standarde.


 

 

Inchiriere masini Timisoara

 
 
 
© Copyright 2019 Novum Rent a Car
Web design by Royalty
Inchirieri masini cu sofer Transfer persoane aeroport Transfer aeroport Timisoara Transport aeroport Timisoara