Transport pentru grupuri Timisoara

+40.786.12.00.84

Transport turisti si calatorii

Newsletter

 
Nume / Prenume:
Adresa de email:
 
Transport pentru grupuri Timisoara

Ne confruntam frecvent cu problema gasirii unei solutii de transport rentabil pentru grupurile din Timisoara. Unele variante sunt prea costisitoare, alte sunt limitate privind capacitatea sau orarul. De aceea, aproape de fiecare data cand planificam un concediu impreuna cu grupul de prieteni ori cand avem de facut o calatorie in tara sau in strainatate in interes de afaceri impreuna cu colegii de lucru, este destul de greu de gasit un mijloc de transport de persoane ieftin si de calitate in Timisoara.

Din fericire, compania Novum Rent a Car din Timisoara s-a gandit la aceasta problema si va pune la dispozitie un serviciu dedicat transportului pentru grupurile din Timisoara. Prin serviciul nostru de inchiriere masini Timisoara, veti asigura transportul grupurilor de persoane din Timisoara in conditii sigure si in confort maxim. Puteti inchiria un microbuz cu o capacitate de 8+1 locuri sau o masina cu capacitate standard, in functie de nevoile dumneavoastra particulare.

Serviciul de transport pentru grupuri oferit de Novum Rent a Car Timisoara poate fi folosit si pentru transportul turistilor veniti in Timisoara, soferii nostri fiind fara exceptii vorbitori de limba engleza. De asemenea, daca urmeaza sa calatoriti cu avionul, va punem la dispozitie servicii de transfer de la/la aeroportul din Belgrad sau Budapesta.

inchirierea auto pentru transportul pentru grupuri se face de la sediul nostru din Timisoara.


 

 

Inchiriere masini Timisoara

 
 
 
© Copyright 2019 Novum Rent a Car
Web design by Royalty
Inchirieri masini cu sofer Transfer persoane aeroport Transfer aeroport Timisoara Transport aeroport Timisoara