Pret inchiriere Skoda Superb

+40.786.12.00.84
Skoda Superb
2-5 zile 6-9 zile 10-13 zile > 14 zile Garantie
55 €/zi 53 €/zi 50 €/zi 48 €/zi 350 €
preturi incepand de la
55 €/zi

*Mașinile se închiriaza fără limită de kilometri, atât în țară cât și în străinătate

Novum Rent a Car Timișoara oferă servicii de închirieri mașini Timișoara, pentru transportul local, national și international. Puteți circula cu mașinile noastre în regim de taxi în Timișoara, adică împreună cu un șofer, dar și în călătorii mai lungi.

Pentru transportul unor grupuri mai mari de persoane, oferim un serviciu de închirieri microbuze în Timișoara. Serviciile noastre de rent a car Timișoara sunt soluția perfecta pentru transportul persoanelor din Timișoara, indiferent de destinația aleasă și durata călătoriei.

Serviciul de închirieri auto de la Novum Rent a car Timișoara se poate solicita cu sau fără șofer, în funcție de nevoile dumneavoastră de transport.

Închirierea mașinilor de capacitate standard, precum și închirierea microbuzelor se face la sediul nostru din Timișoara. Mașinile pe care le punem la dispoziția clienților sunt mașini noi, de foarte bună calitate, iar șoferii noștri sunt adevărați profesioniști, pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de fiecare călătorie.

Masina dispune de urmatoarele dotari :radio CD mp3 touchscreen, slot CD card, senzori lumina/ploaie, senzori de parcare cu afisaj optic, oglinzi retrovizoare heliomate,scaune fata cu reglaj electric( cu memorie la sofer),scaune fata incalzite,6 airbaguri,pilot automat,computer bord,aer conditionat automat cu 2 zone,faruri Bi-Xenon adaptative,inchidere centralizata

 

Inchiriere masini Timisoara

 
 
 
© Copyright 2018 Novum Rent a Car
Web design by Royalty
Inchirieri masini cu sofer Transfer persoane aeroport Transfer aeroport Timisoara Transport aeroport Timisoara