Transport persoane Timisoara

+40.786.12.00.84

Ultimele noutati

Newsletter

 
Nume / Prenume:
Adresa de email:
 
Transport persoane Timisoara

28 mar 2014

Transport persoane timisoara

Daca aveti nevoie de o solutie pentru transportul grupurilor din Timisoara, sau daca preferati sa nu fiti dumneavoastra soferul si cautati o solutie alternativa pentru transportul in concedii cu plecare din Timisoara, serviciile noastre de inchirieri auto Timisoara reprezinta solutia perfecta pentru transportul persoanelor din Timisoara. De asemenea, puteti sa apelati la serviciile noastre si pentru a va rezolva problema mijlocului de transport in altfel de calatorii cu plecare din Timisoara, cum ar fi excursiile scolare, tabere sau chiar delegatii.

Totodata, va punem la dispozitie si un serviciu de transfer aeroport, fie ca este vorba de transfer catre aeroportul din Budapesta, Belgrad sau Timisoara.

Mai mult decat atat, puteti apela la serviciile noastre de inchirieri masini Timisoara si pentru contexte mai speciale in care aveti nevoie de o solutie eficienta de transfer persoane Timisoara. Astfel de contexte, spre exemplu, ar putea fi transportul turistilor veniti in vizita in Timisoara sau transportul angajatilor de la/la locul de munca din Timisoara sau din afara acesteia.

Masinile noastre sunt de cea mai buna calitate, iar soferii nostri sunt profesionisti cu experienta indelungata. Astfel, cu seviciile de inchirieri masini oferite de Novum Rent a Car Timisoara, transportul persoanelor din Timisoara nu va mai reprezenta o problema.

 

Inchiriere masini Timisoara

 
 
 
© Copyright 2022 Novum Rent a Car
Web design by Royalty
Inchirieri masini cu sofer Transfer persoane aeroport Transfer aeroport Timisoara Transport aeroport Timisoara