Transfer aeroport Timisoara

+40.786.12.00.84

Ultimele noutati

Newsletter

 
Nume / Prenume:
Adresa de email:
 
Transfer aeroport Timisoara

22 aug 2014

Car rental

Intr-o lume in continua miscare, transferul de la si catre aeroportul din Timisoara a devenit o problema cu care ne confruntam din ce in ce mai des. De aceea, Novum Rent a Car Timisoara cauta sa se adapteze nevoilor dumneavoastra si va garanteaza confortul fiecarei calatorii prin serviciul de inchirieri auto Timisoara pentru transportul persoanelor din Timisoara de la si catre aeroportul Traian Vuia.

Acest serviciu este creat in special pentru cei care calatoresc foarte mult, in tara sau in afara tarii, in interes personal sau de serviciu. Asadar, daca va regasiti in descrierea anterioara si va confruntati des cu nevoia unei modalitati de transfer comod si rapid de la sau catre aeroportul Traian Vuia din Timisoara, va punem la dispozitie servicii de inchiriere auto Timisoara de o buna calitate.

De ce ati alege transportul cu sofer in Timisoara pentru transferul de la aeroport si nu o simpla calatorie cu un taxi? Pentru ca masinile Novum Rent a Car Timisoara sunt conduse de soferi cu experienta, punctuali si buni cunoscatori ai strazilor orasului, care va vor intelege dorinta de a ajunge cat mai repede de la aeroport la destinatie. Mai mult decat atat, soferii nostri vorbesc si limba engleza, asa ca puteti folosi acest serviciu si in cazul in care asteptati musafiri din alte parti ale lumii.

 

 

Inchiriere masini Timisoara

 
 
 
© Copyright 2021 Novum Rent a Car
Web design by Royalty
Inchirieri masini cu sofer Transfer persoane aeroport Transfer aeroport Timisoara Transport aeroport Timisoara