» Home    » Noutati    » Rent auto Timisoara

Rent auto Timisoara

+40.786.12.00.84

Ultimele noutati

Newsletter

 
Nume / Prenume:
Adresa de email:
 
Rent auto Timisoara

19 iun 2014

Scopul nostru principal este acela de avea cate o solutie de rent a car ieftin in Timisoara pentru toate problemele dumneavoastra legate de transport. De aceea am creat servicii de inchirieri auto in Timisorara pentru toate tipurile de transport.

Exista, asadar, dincolo de serviciile de inchiriere masini clasice in Timisoara, si un serviciu de inchiriere masini cu sofer in Timisoara, pentru transportul VIP, pentru turisti sau oamenii de afaceri. Am creat si o solutie de transport pentru grupuri mai mari de persoane, si anume un serviciu de rent a car pentru microbuze, tot in Timisoara, care este disponibil pentru cele mai diverse deplasari, de la transport la aeroportul din Timisoara, la calatorii in tara si strainatate.

Masinile pe care le punem la dispozitia clientilor nostri in cadrul serviciilor de inchirieri auto Timisoara sunt masini noi, in stare foarte buna, care garanteaza confortul calatoriilor dumneavoastra.

Asadar, daca locuiti in Timisoara si calatoriti frecvent, sau daca sunteti doar in trecere si sunteti in cautarea unui mijloc de transport ieftin si flexibil, serviiciile de inchirieri auto ale Novum Rent a Car Timisoara sunt cele de care aveti nevoie.

 

Inchiriere masini Timisoara

 
 
 
© Copyright 2021 Novum Rent a Car
Web design by Royalty
Inchirieri masini cu sofer Transfer persoane aeroport Transfer aeroport Timisoara Transport aeroport Timisoara