» Home    » Noutati    » Rent a car Timisoara

Rent a car Timisoara

+40.786.12.00.84

Ultimele noutati

Newsletter

 
Nume / Prenume:
Adresa de email:
 
Rent a car Timisoara

17 sep 2014

Novum Rent a car

Pentru cei care se afla mereu pe drumuri, in interes personal sau de afaceri, compania Novum Rent a Car din Timisoara pune la dispozitie o serie de serivicii de inchirieri auto in Timisoara, foarte variate, de la inchirieri de masini cu sau fara sofer la inchirieri de microbuze, ambele disponibile in Timisoara.

Incercam sa acoperim nevoile cele mai diverse si exigentele cele mai inalte, de aceea gama noastra de servicii este intr-un continuu proces de dezvoltare si adaptare la cerintele dumneavoastra.

Fie ca aveti nevoie de transport de la sau catre aeroportul Traian Vuia din Timisoara, sau, de ce nu, cautati o solutie rentabila de transport intre orase (transport Timisoara-Oradea, transport Timisoara-Resita, transport Timisoara-Bucuresti etc.), serviciile noastre de rent a car Timisoara reprezinta un mod ieftin si eficient de a va rezolva toate problemele legate de transportul persoanelor in Timisoara sau in afara acesteia.

Masinile pe care le punem la dispozitia clientilor nostri in cadrul serviciilor de rent a car Timisoara sunt masini noi, in stare foarte buna, avand capacitate standard sau tip microbuz, in functie de nevoile dumneavoastra.

Asadar, fie ca locuiti in Timisoara si calatoriti frecvent, fie ca sunteti doar in vizita in orasul de pe Bega si sunteti in cautarea unui mijloc de transport ieftin si flexibil, serviciile de inchirieri auto ale Novum Rent a Car Timisoara sunt cele de care aveti nevoie.

 

Inchiriere masini Timisoara

 
 
 
© Copyright 2022 Novum Rent a Car
Web design by Royalty
Inchirieri masini cu sofer Transfer persoane aeroport Transfer aeroport Timisoara Transport aeroport Timisoara