Inchirieri auto termen lung Timisoara

+40.786.12.00.84

Ultimele noutati

Newsletter

 
Nume / Prenume:
Adresa de email:
 
Inchirieri auto termen lung Timisoara

28 mai 2014

Car rental Timis

De obicei, serviciile de rent a car nu sunt foarte flexibile in ceea ce priveste durata in care un client are masina la dispozitie. Insa Novum Rent a Car Timisoara va ofera posibilitatea inchirierii de masini pe termen lung, din Timisoara, fie ca este vorba de un servciu de rent a car pentru o masina de capacitate obisnuita sau rent a car pentru microbuze.

Serviciul de inchirieri de masini pe termen lung din Timisoara oferit de Novum Rent a Car Timisoara este o solutie de rent a car ieftina si eficienta, comparativ cu restul solutiilor de transport de pe piata din Timisoara. Este perfect pentru turistii veniti pentru o perioada mai indelungata in Timisoara sau pentru timisorenii care trebuie sa plece in deplasari pe durata mai multor zile.

Astfel, puteti apela la acest serviciu indiferent daca aveti nevoie de un mijloc de transport de persoane pentru excursiile organizate de scolile si universitatile din Timisoara sau daca sunteti in cautarea unui serviciu de inchiriere masini in Timisoara pentru transportul angajatilor din companiile multinationale sau a celor din consulatele/ministerele/ambasadele din Timisoara.

Masinile pe care le oferim spre inchiriere pe termen lung in Timisoara sunt masini noi, care vor asigura confortul si siguranta calatoriilor dumneavoastra. In plus, nu impunem nici un fel de limita de kilometri, astfel ca deplasarile facute cu o masina data spre inchiriere pe termen lung de la Novum Rent a Car Timisoara vor fi lipsite de orice fel de constrangeri.

Inchirierea auto se face la sediul nostru din Timisoara.

 

Inchiriere masini Timisoara

 
 
 
© Copyright 2021 Novum Rent a Car
Web design by Royalty
Inchirieri masini cu sofer Transfer persoane aeroport Transfer aeroport Timisoara Transport aeroport Timisoara